Fox News розповів про "секретні" листи Гілларі Клінтон
Категорія
Світ
Дата публікації

Fox News розповів про "секретні" листи Гілларі Клінтон

Fox News розповів про "секретні" листи Гілларі Клінтон
Джерело:  Укрінформ

Електронна пошта Гілларі Клінтон на незахищеному домашньому сервері містила інформацію уряду США під грифом «цілком таємно». Про це йдеться в сюжеті телеканалу Fox News, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Fox News отримав доступ до листа, відправленого 14 січня генеральним інспектором розвідувального співтовариства США Чарльзом Маккалахом, де він доповідає про виявлення «кількох десятків» електронних листів у пошті Клінтон. Рівень класифікації виявлених листів «таємно» і «цілком таємно». Маккален також вказує, що доповів про виявлені листи Конгресу.
У березні минулого року скандал виник навколо потенційного кандидата в президенти США від демократів Хілларі Клінтон після того, як стало відомо про використання нею неслужбової електронної скриньки під час перебування на посаді держсекретаря.
У травні Державний департамент США розмістив у відкритому доступі майже три сотні листів з особистої електронної пошти колишнього держсекретаря країни Гілларі Клінтон, пов'язаних із нападом на посольство США в Лівії в 2012 році, під час якого загинули четверо американських дипломатів, включаючи посла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?