МОЗ домовився про термінові поставки ліків від грипу
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

МОЗ домовився про термінові поставки ліків від грипу

Міністерство охорони здоров'я України
МОЗ домовився про термінові поставки ліків від грипу

Компанія "Рош Україна" готова здійснити поставку 5000 упаковок Таміфлю протягом двох тижнів у міжнародній упаковці і протягом 8-9 тижнів - у дозволеній україномовній упаковці, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МОЗ.
За інформацією "ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна", лікарський засіб Реленца буде в аптечній мережі та на складах дистриб'юторів з 18 січня 2016 року в кількості 1124 упаковок.
"Крім того, МОЗ провів переговори з урядом Литви про надання Україні в якості гуманітарної допомоги майже 2500 упаковок препарату Таміфлю і більше 27500 упаковок Реленца, які мають надійти також протягом двох-трьох тижнів", - йдеться в повідомленні .
Нагадаємо, згідно з даними, наданими МОЗ України та Державною санепідемслужбою, станом на 17 січня в Україні зафіксовано вже 51 випадок летального результату грипу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?