Глава Мінфіну обговорила в Давосі отримання третього траншу ЄС
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Глава Мінфіну обговорила в Давосі отримання третього траншу ЄС

Глава Мінфіну обговорила в Давосі отримання третього траншу ЄС

Міністр фінансів України Наталя Яресько перебуває в Давосі на Всесвітньому економічному форумі, де провела зустріч з європейським комісаром з економіки і фінансових справах П'єром Московісі. Про це повідомила глава Мінфіну на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

"Приємна зустріч із другом і партнером України, єврокомісаром з економічних і фінансових питань П'єром Московісі в Давосі. Ми обговорили важливі умови для отримання третього траншу в рамках макрофінансової допомоги ЄС Україні, а також яким чином ми будемо співпрацювати, щоб прискорити реформу адміністрування податків і на митниці. Наш успіх на цьому поприщі, а також в рамках децентралізації та боротьби з корупцією - це основа для поліпшення інвестиційного клімату в Україні", - написала міністр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?