Порошенко підписав указ про дотримання прав і свобод кримчан
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко підписав указ про дотримання прав і свобод кримчан

Порошенко підписав указ про дотримання прав і свобод кримчан
Джерело:  president.gov.ua

Президент України підписав указ "Питання представництва президента України в Автономній Республіці Крим", передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
Указом представництву президента в АРК доручено у взаємодії з центральними органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування активізувати роботу з низки завдань.
"Так, представництво має сприяти дотриманню конституційних прав і свобод громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території або переселилися з неї і перебувають на території України, зокрема, вживати заходів щодо підтримки та забезпечення політичних, соціальних, інформаційних, культурних та інших зв'язків з громадянами України, які проживають на тимчасово окупованій території", - йдеться в повідомленні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?