Компанія Leica представила компакт XU для будь-якої погоди (8 фото)
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Leica представила компакт XU для будь-якої погоди (8 фото)

Компанія Leica представила компакт XU для будь-якої погоди (8 фото)
Джерело:  gagadget.com

Німецька компанія Leica представила свій перший всепогодний фотокомпакт Leica X (Typ 113), який не боїться вологи, пилу і ударів, пише gagadget.com.

Новинка оснащена 16.2-мегапіксельною матрицею формату APS-C з діапазоном чутливості 100-12500 одиниць ISO, світлосильним об'єктивом Leica Summilux 23mm f / 1.7 ASPH і 3-дюймовим екраном з роздільною здатністю 920 000 точок.


Leica XU витримує занурення на глибину до 15 метрів протягом 60 хвилин. Герметичний корпус з верхньою та нижньою пластинами з алюмінію стійкий до падінь у воду і випадкових ударів. Підтримується запис відео у форматі Full HD на частоті 30 кадрів в секунду, швидкість серійної зйомки досягає 5 к / с. Само собою, є ручні режими, а відзняті матеріали зберігаються на карту пам'яті SD / SDHC / SDXC. Габарити: 140x79x88 мм, вага: 635 р


Продажі Leica XU почнуться в кінці січня за рекомендованою ціною $2950 (72125 грн).




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?