Акунін розкритикував Баскова і Бондарчука за підтримку Кадирова
Категорія
Культура
Дата публікації

Акунін розкритикував Баскова і Бондарчука за підтримку Кадирова

Акунін розкритикував Баскова і Бондарчука за підтримку Кадирова

Відомий російський письменник Борис Акунін висловив свою думку про тих діячів культури РФ, які приєдналися до флешмобу з вихваляння президента Чеченської Республіки Рамзана Кадирова, повідомляє ONLINE.UA.
"Ну ось знайшовся ще один принцип розподілу на два табори - на перший погляд, безглуздий, а, якщо подумати, дуже навіть правильний. Залежно від того, хто для тебе Кадиров - патріот Росії або зовсім навпаки, стає абсолютно ясно, яку Росію любиш і підтримуєш ти сам. Для ясності кращого сепаратора і не придумаєш", - написав письменник на своїй сторінці в Facebook.
Раніше на підтримку Кадирова виступили співак Микола Басков, режисер Федір Бондарчук, письменник Захар Прілєпін, актор Ігор Верник та інші.



"Багато хто вже сам добровільно почав шикуватися під кадировський прапор. Ну, або їх сильно попросили, не знаю та й неважливо. По суті Путін - це Кадиров-лайт, а часи такі, що потрібно хардкор. Кожен обирає для себе", - зазначив Борис Акунін.


Нагадаємо, депутат міської ради Красноярська

назвав

Кадирова "ганьбою Росії". Раніше глава Чечні публічно

присоромив

 соцпрацівницю, яка його розкритикувала. З'явилося відео, на якому Кадиров вимагає від жінки вибачень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?