Audi в 2018 році почне виробництво електричного кросовера (6 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Audi в 2018 році почне виробництво електричного кросовера (6 фото)

Audi в 2018 році почне виробництво електричного кросовера (6 фото)
Джерело:  Мотор.ru

Німецький автовиробник Audi анонсував на 2018 рік випуск першого в своїй історії серійного електричного кросовера. Про це повідомляє прес-служба німецької марки.
Виробництво електрокара налагодять на підприємстві Audi в бельгійському Брюсселі. На потужностях цього ж заводу буде організовано випуск батарей для моделі. Новинка, яка, як очікується, отримає назву Q6 e-tron, посяде місце в модельному ряду компанії з Інгольштадта між вседорожниках Q5 і Q7.

Прямим передвісником кросовера є концепт-кар e-tron quattro, представлений восени 2015 року на Франкфуртському автосалоні. Прототип укомплектований трьома електромоторами, один з яких розташувався на передній осі, а два інших - на задній. У сумі агрегати розвивають 435 кінських сил, проте при різких прискореннях їх віддача може збільшуватися до 503 сил і 800 Нм крутного моменту.
Вседорожник набирає "сотню" за 4,6 секунди, а його максимальна швидкість обмежена електронікою 210 кілометрами на годину. Комплект батарей ємністю 95 кіловат-годин дозволяє проїхати без підзарядки більше 500 кілометрів.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?