У суді у справі Савченко нові свідки
Категорія
Політика
Дата публікації

У суді у справі Савченко нові свідки

У суді у справі Савченко нові свідки
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 21 січня, у Донецькому міськсуді на черговому засіданні у справі народного депутата України Надії Савченко виступлять важливі свідки захисту, повідомляє адвокат Ілля Новіков у своєму мікроблозі в Twitter, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні буде насичений день в процесі Надії Савченко. Два важливих фахівця від захисту - зі стільникового зв'язку і з відео", - пише Новіков.

Першим почався допит інженера компанії "МТС-Україна" Андрія Геннадійовича Іванова, який будував і обслуговував вежі (базові станції стільникового зв'язку) в Луганській області.

При фальсифікації обвинуваченням матеріалів справи вежа стільникового зв'язку відіграє велику роль. На неї, нібито, залазила Надія Савченко, щоб коригувати вогонь.

Як повідомлялося раніше, суд у справі української льотчиці Надії Савченко відмовив у допиті священика, який звинувачував Савченко в тортурах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?