Російська валюта стрімко падає
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Російська валюта стрімко падає

Російська валюта стрімко падає

Курс долара на Московській біржі перевалив за 84 рублі, піднявшись на максимумі до 84,81 рубля, що на 3,41 рубля або 4,19% вище за рівень закриття вчорашніх торгів. Це відбулося вперше з часів деномінації 1998 року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Курс євро за перші півгодини торгів виріс більш ніж на 3 рублі. На максимумі вартість єдиної європейської валюти піднялася до 92,555 рублів, що на 3,909 рубля або 4,4% вище за рівень закриття попередніх торгів.
До історичного максимуму курс євро поки не дістався - 16 грудня 2014 року вартість єдиної європейської валюти піднімалася до 100,74 рубля.
Трейдер «Відкриття» Сергій Фішгойт пов'язує різке падіння рубля із заявою глави Центробанку РФ Ельвіри Набіулліної, яка, в той момент, коли долар подорожчав до 82 рубля, заявила, що курс російської валюти близький до фундаментального значення.
«Зараз ми бачимо, що рубль відкочується до справедливої ​​ціни. Думаю, що в першому кварталі це не останнє різке коливання національної валюти», - сказав головний експерт центру економічного прогнозування Газпромбанку Єгор Сусін.
Нагадаємо, в середу, 20 січня, долар на Московській біржі коштував близько 82 рублів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?