Міжнародна коаліція домовилася знищити деякі позиції ІДІЛ
Категорія
Світ
Дата публікації

Міжнародна коаліція домовилася знищити деякі позиції ІДІЛ

Міжнародна коаліція домовилася знищити деякі позиції ІДІЛ
Джерело:  Укрінформ

Міністри Франції, США, Австралії, Великої Британії, Німеччини, Італії та Нідерландів зробили спільну заяву, в якій йдеться, що міністри оборони семи країн-учасниць коаліції в Парижі домовилися знищити «центри сили» ІДІЛ в містах Ракка і Мосул, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Також вони в черговий раз закликали Москву воювати саме проти бойовиків-терористів, а не проти помірної опозиції.
«Настав час збільшити наші колективні зусилля по боротьбі з ІД. Головними завданнями коаліції є знищення центрів сили ІДІЛ в Рацці і Мосулі, боротьба проти її осередків у всьому світі і захист населення. Ми закликаємо Москву приєднатися до нас на цьому шляху», - заявили міністри оборони Франції і США Жан-Ів Ле Дріан і Ештон Картер.
Як повідомлялося раніше, американським військовим дали дозвіл в Адміністрації президента США Барака Обами на авіаудари по позиціях терористичної Ісламської держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?