Радник президента Молдови пішов у відставку
Категорія
Світ
Дата публікації

Радник президента Молдови пішов у відставку

Радник президента Молдови пішов у відставку
Джерело:  Укрінформ

Радник президента Молдови зі зв'язків із громадськістю Влад Цуркану прийняв рішення піти у відставку через невірну інформацію, яку він подав у ЗМІ, про місце і час прийняття присяги новим урядом країни, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Про це Цуркану заявив під час брифінгу в Кишиневі.
«Я поінформував сьогодні президента про своє рішення піти у відставку. Напередодні близько 22:00 я представив ЗМІ інформацію про те, що час і місце складення присяги новим урядом країни буде повідомлено у четвер, 21 січня. Згодом, як ви всі знаєте, було прийнято рішення про те, що складення присяги відбудеться. І воно відбулося в районі опівночі. Вважаю, що подібним чином я дезінформував громадськість, а це неприпустимо і недемократично. У цьому і полягає причина моєї відставки», - заявив Цуркану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?