Новий епізод «Зоряних воєн» вийде в прокат із сиквелом «Аватара»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий епізод «Зоряних воєн» вийде в прокат із сиквелом «Аватара»

Новий епізод «Зоряних воєн» вийде в прокат із сиквелом «Аватара»
Джерело:  попкорнnews

У грудні 2017 року любителів американського кіно чекає справжня «битва титанів»: у грандіозному протистоянні в кінотеатрах зустрінуться сиквели «Зоряних воєн» і «Аватара», картин, які вже поділили місця в трійці найкасовіших фільмів в історії Голлівуду, пише Popcornnews.ru.
Спочатку прем'єра VIII епізоду «Зоряних воєн» повинна була відбутися 26 травня 2017 року, однак з міркувань прибутку Disney вирішила перенести дату прем'єри на 15 грудня, щоб «не заважати» заробляти гроші в прокаті сиквелу «Вартових Галактики» (його прем'єра запланована на 5 травня).
Утім, необачне рішення Disney може перешкодити заробляти гроші в прокаті вже самим «Зоряним війнам»: новий, 8 епізод вийде 15 грудня, а рівно через 10 днів, 25 грудня, в прокаті з'явиться довгоочікуваний сіквел «Аватара» від Джеймса Кемерона. Таким чином, за глядача боротимуться дві справді грандіозних франшизи - і якщо врахувати, що Disney має намір балувати глядачів фільмами про всесвіт «Зоряних воєн» щорічно, то в цьому протистоянні бокс-офісу ми б поставили на «Аватар 2».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?