Експерт у справі Савченко змусив прокурорів "посиніти"
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт у справі Савченко змусив прокурорів "посиніти"

Експерт у справі Савченко змусив прокурорів "посиніти"
Джерело:  online.ua

На засіданні у справі народного депутата України Надії Савченко в Донецькому міськсуді експерт захисту з мобільного зв'язку Андрій Іванов в подробицях розповів прокурорам, чому Надія не винна, повідомляє адвокат Ілля Новиков у своєму мікроблозі в Twitter, передає ONLINE.UA.
«Експерт захисту з якості стільникового зв'язку Андрій Іванов. Прокурори посиніли, коли він на пальцях розклав їх брехню», - прокоментував Новіков зроблену сьогодні фотографію експерта.
Як повідомлялося, першим почався допит інженера компанії «МТС-Україна» Андрія Геннадійовича Іванова, який будував і обслуговував вежі (базові станції стільникового зв'язку) в Луганській області.
Для фальсифікації обвинуваченням матеріалів справи вежа стільникового зв'язку відіграє велику роль. На неї, нібито, залазила Надія Савченко, щоб коригувати вогонь. Показання Іванова переконливо доводять, що Савченко не корегувала вогонь, в чому її звинувачує російське слідство. Сукупність наявних технічних даних показує, що в цей час вона не могла бути у Стукаловій Балці, як зазначено у версії слідства.
Нагадаємо, Надія Савченко розповіла про стан свого здоров'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?