Мінський процес може припинитися - заступник голови СММ ОБСЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

Мінський процес може припинитися - заступник голови СММ ОБСЄ

Мінський процес може припинитися - заступник голови СММ ОБСЄ

Заступник глави СММ ОБСЄ в Україні Олександр Хуг заявив, що у разі продовження атак на спостерігачів може бути зірваний мінський процес, в результаті чого нормалізація не відбуватиметься, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"Якщо військове керівництво тих, хто здійснює ці атаки (на спостерігачів місії ОБСЄ, - Ред.), продовжуватиме так діяти, вони втратять довіру. А коли вони втратять довіру, то Мінський процес припиниться, ми не зможемо робити свою роботу, а нормалізація не відбуватиметься", - зазначив Хуг.
Так само він відзначив, що місію так просто не залякати, вона буде продовжуватися і розширюватися.
"Нас не залякають, нас не зупинять, ми будемо виконувати свій мандат настільки, наскільки буде можливо проводити місію з неозброєними спостерігачами", - зазначив він і додав, що вибачень недостатньо, а потрібні гарантії, що не буде більше насильства щодо неозброєних спостерігачів.
Як повідомлялося, 16 січня бойовики зі снайперської зброї обстріляли автомобіль патруля місії ОБСЄ, ніхто не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?