Порошенко і Байден обговорили в Давосі ситуацію на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко і Байден обговорили в Давосі ситуацію на Донбасі

Порошенко і Байден обговорили в Давосі ситуацію на Донбасі

Президент України Петро Порошенко і віце-президент США Джозеф Байден в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі провели переговори, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Політики скоординували дії щодо режиму припинення вогню на Донбасі та обговорили "дорожню карту" конституційних змін в Україні.
"Ми домовилися про скоординовані дії, які повинні забезпечити режим припинення вогню, обстрілів, забезпечення безперешкодного доступу представників ОБСЄ та до пунктів зберігання важкої зброї, і до кордону", - повідомив глава держави після переговорів з американською делегацією.
Як розповів президент, під час зустрічі сторони скоординували дії щодо активізації політичного процесу, включаючи підготовку "модальності виборів на окупованій території відповідно до українського законодавства з широкою участю міжнародних спостерігачів".
Як відомо, у Швейцарії проходит ь щорічний Всесвітній економічний форум, в якому бере участь делегація з України. Очікується, що в рамках форуму виступить мер Києва Віталій Кличко. Міністр фінансів вже провела зустріч з європейським комісаром з економіки і фінансових справах, на якій обговорила третій транш фінансової допомоги ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?