Суд Британії нагадав, що Литвиненко звинувачував Путіна в педофілії
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд Британії нагадав, що Литвиненко звинувачував Путіна в педофілії

Суд Британії нагадав, що Литвиненко звинувачував Путіна в педофілії
Джерело:  online.ua

У доповіді головуючого судді Високого суду Британії сера Роберта Оуена згадується, що вбитий офіцер ФСБ Олександр Литвиненко звинувачував президента Володимира Путіна в педофілії, передає ONLINE.UA з посиланням на доповідь судді.
Той матеріал починався з опису зустрічі Путіна з туристами, під час якої він несподівано поцілував маленького хлопчика в живіт. Цей випадок Литвиненко пояснив педофілією Путіна.
За даними офіцера, існували навіть відеозаписи, які доводили провину Путіна. Вже після повернення до влади Путіну вдалося ці записи знищити.
"У той час Путіним були знайдені в управлінні власної безпеки ФСБ відеозаписи, де чекістам вдалося записати свого майбутнього шефа в той час, коли він займається сексом з неповнолітніми хлопчиками", - писав Литвиненко.
Суддя Оуен зазначив, що ці звинувачення екс-офіцера на адресу Путіна були дуже серйозними.
"Навряд чи варто говорити, що ці припущення, зроблені паном Литвиненком проти президента Путіна в його статті, були вкрай серйозними. Чи могли вони мати відношення до його смерті?", - задався питанням суддя.
Ймовірним замовником в доповіді називається Путін.
Суддя дійшов висновку, що у вбивстві винні депутат Держдуми Андрій Луговий і підприємець Дмитро Ковтун.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?