Буде налагоджено освітлення в переходах Києва
Категорія
Культура
Дата публікації

Буде налагоджено освітлення в переходах Києва

Буде налагоджено освітлення в переходах Києва

На засіданні Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами була розглянута петиція, що стосується питання освітлення пішохідних переходів Києва вночі. Провівши нараду, депутати вирішили підтримати петицію, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Київську міську раду.


"У Києві є 4782 пішохідних переходи. З них не регулюються - 3214 переходів. Вони, в більшості своїй, не забезпечують безпеку учасників дорожнього руху в нічний час, через відсутність необхідного рівня освітлення", - зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київради.


Зараз стоїть завдання за визначенням об'єктів, які будуть включені в проект будівництва зовнішнього освітлення на цей рік.


"Гроші на підсвічування пішохідних переходів вже передбачені. Ми заклали 20 млн грн на 2016 рік, ще коли приймали міський бюджет", - розповідає голова бюджетної комісії Київради. За його словами, попередня загальна кошторисна вартість на зазначені роботи на 2016-2018 роки становить 51 млн грн.


Раніше  повідомлялося, що уряд планує розглянути петицію про демонтаж МАФів біля метро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?