У Києві будуть введені нічні маршрути
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві будуть введені нічні маршрути

У Києві будуть введені нічні маршрути

На засіданні постійної комісії Київради за 21 січня був розглянуто питання про введення у Києві нічних маршрутів. Було рішення ввести певні маршрути, але перед цим необхідно створити спеціальну комісію щодо їх розгляду, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Київську міську раду.


Транспортна комісія підтримала введення нічних маршрутів у Києві


Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв'язку та реклами депутати розглянули петицію про створення нічних маршрутів у Києві і підтримали її.


Зараз Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА) вивчає доцільність відкриття чотирьох нічних автобусних маршрутів (з 23:00 до 6:00):

- Залізничний вокзал - житловий масив "Виноградар" (проспект Свободи)

- Вул. Кадетський Гай (із заїздом на залізничний вокзал) - житловий масив "Троєщина";

- Залізничний вокзал (через Центральний) - житловий масив "Харківський";

- Житловий масив "Новобіличі" (по пр. Перемоги із заїздом на Залізничний вокзал) - "Лісовий масив".


Як пояснили в Департаменті транспортної інфраструктури, перевізників пасажирів нічних маршрутів буде визначати конкурсний комітет. Перевізник-переможець отримає право самостійно визначати вартість проїзду в нічний час, але, звичайно, вони повинні бути економічно обгрунтовані та погоджені з міською владою.


Раніше  повідомлялося, що транспортна комісія також прийняла рішення про налагодження роботи освітлення в підземних переходах вночі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?