Ситуація із захворюваністю на грип та ГРВІ у Львові прогресує
Категорія
Культура
Дата публікації

Ситуація із захворюваністю на грип та ГРВІ у Львові прогресує

Ситуація із захворюваністю на грип та ГРВІ у Львові прогресує

На сьогоднішній день у Львові лікарями фіксується різке збільшення захворюваності на грип та ГРВІ. 21 січня в стаціонарах Львова знаходилось 79 людей, 22 з яких - діти, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  УНІАН.


«У перший тиждень цього року була низька захворюваність. Зате на другий тиждень, з 11 по 18 січня, захворюваність почала зростати. Тоді було зареєстровано 4534 випадки захворюваності ГРВІ, приблизно половина з них - діти. Якщо аналізувати поточний тиждень, ситуація прогресує. І вже за три дні (понеділок, вівторок, середу) маємо 4728 зареєстрованих випадків. Тобто, за три дні маємо стільки, скільки за весь минулий тиждень. Я прогнозую, що до кінця тижня цей показник подвоїться, враховуючи динаміку», - зазначив в інтерв'ю начальник управління охорони здоров'я Львівської міської ради Володимир Зуб.


"Це не тільки вірусні пневмонії, але й бактеріальні. Є три важких пацієнта в реанімації лікарні швидкої допомоги, двоє з них - на штучній вентиляції легень", - також підкреслив Зуб.



Раніше  повідомлялося, що за 20 січня в Києві зафіксовано більше 6000 випадків захворювання на грип або ГРВІ.


Як  повідомляв  МОЗ, дуже мало українців прижились від грипу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?