Для оцінки людини при знайомстві мозку потрібно всього 7 секунд
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Для оцінки людини при знайомстві мозку потрібно всього 7 секунд

Для оцінки людини при знайомстві мозку потрібно всього 7 секунд

Згідно з останніми дослідженнями області психології, людському мозку необхідно всього 7 секунд щоб зробити оцінку людини, з якою Ви знайомитеся, і сформувати попередні висновки стосовно роду Ваших з ним майбутніх взаємин, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Фактрум.


Всього 7 секунд потрібно нашому головному мозку, щоб зробити для себе висновок, хто такий незнайомець, і створити стратегію поведінки з ним. За цей час можна абсолютно точно визначити, чи є для вас людиною потенційним другом або конкурентом. Оцінка відбувається на підсвідомому рівні, тобто людина не встигає усвідомити, який саме висновок був зроблений.


Правда, для деяких людей перше враження вагомо, вони його запам'ятовують і роблять висновки. Виходячи з досліджень, так і потрібно робити, так як перше враження в більшості випадків виявляється вірним.



Раніше  повідомлялося, що розсіяний склероз можна вилікувати за допомогою пересадки кісткового мозку.


Також  відомо, що комп'ютерні ігри можуть змінювати структуру мозку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?