За минулу добу бойовики 69 разів обстрілювали позиції сил АТО (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

За минулу добу бойовики 69 разів обстрілювали позиції сил АТО (відео)

За минулу добу бойовики 69 разів обстрілювали позиції сил АТО (відео)
Джерело:  online.ua

Ситуація в зоні проведення АТО різко загострилася. Протягом ночі проросійські бойовики обстрілювали українські позиції, застосовуючи при цьому також зброю, заборонену Мінськими домовленостями, передає прес-центр штабу АТО.


"З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник вів вогонь по наших опорних пунктах у Пісках, Опитному, Красногорівці і Мар'їнці. Неспокійно було і на Світлодарській дузі, де по наших бійцях, які тримають позиції неподалік Троїцького і Зайцевого, противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів, а в районі Майорська - з гранатомета", - йдеться в повідомленні прес-центру.
На Маріупольському напрямку бойовики з мінометів, протитанкового ракетного комплексу обстріляли опорний пункт неподалік Талаковки, а в районі Старогнатівки ворог застосував 120-мм міномети.
На Луганському напрямі противник з автоматичного гранатомета вів вогонь в районі Золотого.
За минулу добу зафіксовано 69 випадків порушення режиму "повної тиші" проросійськими бандитами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?