Учені розповіли про новий спосіб визначати вагітність
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Учені розповіли про новий спосіб визначати вагітність

Учені розповіли про новий спосіб визначати вагітність
Джерело:  Ортодокс

Учені представили результати своїх досліджень. Тепер визначати вагітність можна за допомогою ще одного способа, пише Orthodox.
Ізраїльські фахівці навчилися дізнаватися, чи вагітна жінка, не тільки за допомогою тесту на сечу, а за допомогою аналізу її слини. Дослідженнями займалися доктора Гай Кір'ят і Дані Нойман з Єврейського університету в Єрусалимі. Завдяки їх старанням і з'явився новий тестер, скоро, можливо, доступний всім.
Він нагадує звичайний градусник, але здатний миттєво аналізувати дані зі слини жінки. Він відрізняється тим, що придатний для багаторазового використання. А ще його можна застосовувати для інших аналізів. Приміром, буде можливість встановити наявність деяких хвороб.
Прилад вже піддали тестуванню. Його похибки в точних даних мінімальні. Вчені прогнозують, що через всього пару років новий прилад повністю замінить тест на сечу. Його зможе придбати будь-яка охоча жінка.
Нагадаємо, що кальцій дуже важливий для вагітних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?