Компанія HP анонсувала ноутбук Chromebook 11 G4 EE
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія HP анонсувала ноутбук Chromebook 11 G4 EE

Компанія HP анонсувала ноутбук Chromebook 11 G4 EE
Джерело:  3dnews.ru

Американська компанія Hewlett-Packard (HP) анонсувала 11,6-дюймовий ноутбук Chromebook 11 G4 EE (Education Edition) під управлінням операційної системи Chrome OS і розрахований на використання в освітній сфері, пише 3Dnews.
Ноутбук отримав двоядерний процесор Intel Celeron N2840 з номінальною частотою 2,16 ГГц і можливістю підвищення до 2,58 ГГц, 2 або 4 Гбайт оперативної пам'яті, флеш-модулем місткістю 16 або 32 Гбайт.

В оснащення входять адаптери бездротового зв'язку Wi-Fi 802.11ac (2x2) і Bluetooth 4.0, рідер SD-карт, стереофонічні динаміки, веб-камера HP TrueVision HD, порти USB 3.0, USB 2.0 і HDMI. Опціонально можлива установка модуля 4G LTE.

Він виконаний у посиленому корпусі, завдяки якому витримує падіння з висоти до 70 см. Клавіатура захищена від випадково пролитої рідини. Кришка з дисплеєм може бути відкинута на кут до 180 градусів.


Заявлений час автономної роботи на одній зарядці акумуляторної батареї досягає 9,5 години. Ціна складе від $200.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?