Біля грецьких островів затонули два човни з мігрантами
Категорія
Події
Дата публікації

Біля грецьких островів затонули два човни з мігрантами

Біля грецьких островів затонули два човни з мігрантами
Джерело:  Reuters

Берегова охорона Греції повідомила про човни з мігрантами, які затонули неподалік від островів Калімнос і Фармаконісі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Човен з мігрантами біля острова Калімнос перекинувся рано вранці в п'ятницю, 22 січня. Мінімум 15 мігрантів, серед яких двоє дітей, потонули.
"Були знайдені вісім тіл, а 26 чоловік були врятовані і доставлені на острів. Вони були на дерев'яному човні. Ми поки не маємо чіткого уявлення про те, скільки всього людей було на борту", - сказав представник грецької берегової охорони, додавши, що пошукова операція в районі острова Калімнос все ще триває. Задіяні вертоліт і кілька човнів берегової охорони.
Біля невеликого острова Фармаконісі недалеко від узбережжя Туреччини близько опівночі сім мігрантів потонули після того, як їх човен врізався в скелі.
"Шестеро дітей і одна жінка потонули в той час як ще 41 мігранту вдалося допливти до берега", - повідомили в береговій охороні Греції.
Раніше повідомлялося, що в Егейському морі перекинувся човен з мігрантами, який плив з Туреччини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?