США повернули візовий режим для чотирьох країн Близького Сходу
Категорія
Світ
Дата публікації

США повернули візовий режим для чотирьох країн Близького Сходу

США повернули візовий режим для чотирьох країн Близького Сходу
Джерело:  Голос Америки

Влада США посилила візовий режим, скасувавши безвізовий в'їзд в країну особам, які за останні 5 років побували в Ірані, Іраку, Судані та Сирії, а також для громадян цих країн, передає ONLINE.UA з посиланням на Голос Америки.
Наприкінці 2015 року Конгрес проголосував за внесення змін в програму безвізового в'їзду. Відповідний законопроект був підписаний президентом Бараком Обамою.
Нові правила були впроваджені в умовах жорсткості прикордонного контролю після серії терактів в Парижі 13 листопада 2015 року, жертвами яких стали 130 чоловік, і грудневого теракту в каліфорнійському Сан-Бернардіно, в результаті якого загинули 14 людей. Теракт у США був здійснений ісламістом-американцем і його пакистанською дружиною, якій була видана "віза нареченої" за умови взяття законного шлюбу на території США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?