У РФ можуть відібрати право на проведення ЧС-2018
Категорія
Спорт
Дата публікації

У РФ можуть відібрати право на проведення ЧС-2018

У РФ можуть відібрати право на проведення ЧС-2018
Джерело:  Champion

Влада Великої Британії після оприлюднення результатів розслідування загибелі екс-офіцера ФСБ Олександра Литвиненка збирається ініціювати процес виключення представників РФ з найбільших спортивних змагань, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Чемпион.
Йдеться про Олімпійські ігри 2016 року в Ріо-де-Жанейро і чемпіонат світу-2018 з футболу, який повинен пройти в РФ. Повідомляється, що такі кроки британського уряду спровоковані не тільки вбивством Литвиненка, а й загальною геополітичною ситуацією. Великобританія разом з усією Європою відповіла на агресію РФ на сході України, анексію Криму і збитий пасажирський літак МН17 російською ракетою.
Нагадаємо, Високий суд Лондона назвав винних у вбивстві Литвиненка і повідомив про намір заморозити їхні активи. Більше того, в матеріалах про вбивство Литвиненка знайшли ім'я Путіна, якого колишній співробітник ФСБ звинувачував у педофілії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?