Ford B-Max отримав 140-сильний трициліндровий двигун
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Ford B-Max отримав 140-сильний трициліндровий двигун

Ford B-Max отримав 140-сильний трициліндровий двигун
Джерело:  Мотор.ru

У компактвена Ford B-Max з'явилася нова версія з найпотужнішою модифікацією трьохциліндрового бензинового мотора EcoBoost об'ємом один літр. Двигун розвиває 140 кінських сил, пише Мотор.

З таким двигуном B-Max здатний розганятися з місця до ста кілометрів на годину за 10,4 секунди. Агрегат, оснащений системою «старт-стоп», витрачає п'ять літрів бензину на сто кілометрів пробігу в змішаному циклі.

Компактвену додали комплектацію під назвою Color Edition, для якої доступні десять варіантів забарвлення кузова, а також контрастний дах і корпуси зовнішніх дзеркал чорного кольору. Крім того, ця версія отримала 16-дюймові алюмінієві колісні диски, захисні пластини днища ззаду і новий спойлер на дверях багажного відділення.



Крім того, для B-Max можна замовити мультимедійний комплекс SYNC з п'ятидюймовим дисплеєм і можливістю управління голосом.


Європейські продажі Ford B-Max з новим мотором стартують ближче до весни. Ціни на компактвен стануть відомі пізніше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?