Седану Cadillac CT6 додадуть нову твін-турбо «вісімку»
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Седану Cadillac CT6 додадуть нову твін-турбо «вісімку»

Седану Cadillac CT6 додадуть нову твін-турбо «вісімку»
Джерело:  Мотор.ru

Флагманський седан Cadillac CT6 отримає нову модифікацію, яку укомплектують новим восьмициліндровим двигуном з двома турбінами. Про це повідомив керівник американської марки Йохан де Найсон, пише Мотор.

Твін-турбо мотор V8 робочим об'ємом 4,2 літра буде поєднуватися з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Віддача двигуна поки не уточнюється, проте де Найсон заявив, що вона «перевищить 400 кінських сил». При цьому топ-менеджер відзначив, що нова версія седана не стане частиною «зарядженої» V-лінійки.

Наразі моторна гамма Cadillac CT6 включає 265-сильну дволітрову «турбочетвірку», 335-сильний шестициліндровий атмосферник об'ємом 3,6 літра, а також трилітровий наддувний двигун V6, що розвиває 400 сил. Згодом у моделі з'явиться 335-сильна гібридна версія з двома електричними агрегатами і бензиновою "четвіркою".

Де Найсон поки не називає терміни випуску 4,2-літрового двигуна V8. Очікується, що цей же мотор буде доступний для нового великого седана, який з'явиться ближче до 2020 року. Наступна флагманська модель конкуруватиме з Mercedes-Benz S-Class, BMW 7-Series і Audi A8.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?