Від грипу та ГРВІ в Україні загинули вже 72 людини
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Від грипу та ГРВІ в Україні загинули вже 72 людини

Від грипу та ГРВІ в Україні загинули вже 72 людини
Джерело:  NV

Наразі епідеміологічний поріг перевищено в кількох областях України. Про це повідомив у п'ятницю, 22 січня, заступник міністра охорони здоров'я Ігор Перегінець, передає ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
Епідеміологічний поріг перевищено у Донецькій і Рівненській областях, а до його перевищення наближаються Вінницька, Київська, Херсонська, Чернігівська областей та Київ. Станом на четвер, 21 січня, від грипу та ГРВІ в Україні загинули вже 72 людини.
За словами заступника міністра, протягом останньої доби спостерігається зниження рівня захворюваності, а значить немає підстав говорити про епідемію грипу.
За словами Перегинця, карантин у школах і дитячих садках оголошують за рішенням місцевих органів влади. Часто його впроваджують у профілактичних цілях.
Нагадаємо, станом на 20 січня в Києві було зареєстровано понад 6000 хворих на грип та ГРВІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?