Тепер безкоштовне харчування в школах буде не для всіх учнів
Категорія
Культура
Дата публікації

Тепер безкоштовне харчування в школах буде не для всіх учнів

Тепер безкоштовне харчування в школах буде не для всіх учнів

Кабінет міністрів скасував безкоштовне харчування для школярів 1-4 класів, залишивши безкоштовним тільки харчування для дітей з малозабезпечених сімей, передає ONLINE.UA з посиланням на відповідну урядову постанову.
Згідно з постановою, безкоштовне харчування скасували в дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах.
Тепер триразове безкоштовне харчування (сніданок, обід, вечеря) отримуватимуть учні професійно-технічних навчальних закладів з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, дітей-інвалідів/інвалідів I-III груп і дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до закону "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям".
Якщо органи місцевого самоврядування передбачають витрати на харчування учнів, то можуть забезпечувати сніданком, обідом і вечерями учнів, які не відносяться до вище перелічених категорій.
Нагадаємо, з 16 січня запровадили карантин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?