Сили АТО були обстріляні неподалік від Горлівки
Категорія
Політика
Дата публікації

Сили АТО були обстріляні неподалік від Горлівки

Сили АТО були обстріляні неподалік від Горлівки

За сьогоднішній день сили АТО були обстріляні 17 разів проросійськими бойовиками. Вогонь відкривали недалеко від Горлівки на донецькому направленіі, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на прес-центр  АТО.


"Найбільша кількість обстрілів зафіксована на Світлодарській дузі в районі тимчасово окупованої Горлівки", - сказано у повідомленні.
Також по опорних пунктах сил АТО неподалік Зайцеве та Майорського окупанти вели провокаційний вогонь із стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів.
Крім того, бойовики обстріляли зі стрілецької зброї позиції АТО у Пісках, що в районі Донецького аеропорту. З гранатометів різних типів ворог вів прицільний вогонь по опорним пунктам неподалік Мар'їнки та Луганського.
Нагадаємо, ФСБ Росії   посилила контроль  на ділянці російсько-українського кордону в Ростовській області. Це обумовлено все більш частими спробами бойовиків втекти до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?