Школи Чернігова вводять карантин
Категорія
Культура
Дата публікації

Школи Чернігова вводять карантин

Школи Чернігова вводять карантин

З 23 січня у чернігівських школах з метою уникнення поширення захворювання на грип та ГРВІ - оголошено карантин. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  УНІАН.
Тривалість додаткових канікул поки остаточно невідома, і буде залежати від рівня захворюваності у місті. Згідно документа, начальникам управлінь освіти та охорони здоров'я, керівникам навчальних закладів доручено забезпечити дотримання температурних режимів у приміщеннях, а також медичний нагляд за станом здоров'я дітей. Усі медичні заклади обласного центру переведені на 7-денний робочий тиждень.
Крім того, для запобігання поширення грипу та ГРВІ введені протиепідемічні обмеження на проведення масових заходів. Також зобов'язано працівників дитячих установ, сфер торгівлі, ресторанного господарства, транспорту дотримуватися маскового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?