Кількість номінантів на Оскар може збільшитися
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кількість номінантів на Оскар може збільшитися

Кількість номінантів на Оскар може збільшитися

Через скандал серед представників шоу-бізнесу, який розгорівся в результаті відсутності афроамериканців серед номінантів, Американська кіноакадемія може доповнити кількість номінантів на Оскар у категорії «Кращий фільм». Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  The Los Angeles Times.


Згідно з інформацією видання, буде збільшено з восьми до десяти претендентів.


Крім того, розглядається питання про розширення числа номінантів в інших категоріях. Також можливо буде переглянутий спосіб підрахунку голосів при визначенні переможців.


На думку експертів, все це робиться для більш об'єктивного суддівства. Проте, остаточні рішення поки не прийняли.


Зазначимо, що в даний час в Академії більше шести тисяч членів.


Нагадаємо, продюсер та актор Спайк Лі і актриса Джада Пінкетт-Сміт погрожують бойкотувати премію Оскар, повідомляє ONLINE.UA посилаючись та ТАСС. Приводом для їхнього невдоволення стало те, що серед претендентів на «Оскари» у всіх чотирьох акторських номінаціях, а це 20 позицій, немає жодного афроамериканця.


Оголошення  переможців 88-ої кінопремії  Оскар та вручення золотих статуеток відбудеться у неділю, 28 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?