Тепер можливо побувати всередині картини Далі
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Тепер можливо побувати всередині картини Далі

Тепер можливо побувати всередині картини Далі
Джерело:  Hi-News

В Музеї Сальвадора Далі, який розташований в американському місті Сент-Пітерсбург, тепер без перебільшень можна опинитися всередині знаменитої картини "Археологічний відголосок Анжелюс Мілле". Професіонали створили вітруальну картину, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Hi-News.


До створення віртуального варіанта картини було залучено агентство Goodby Silverstein & Partners, чиї художники досліджували полотно та відтворили його 3D-версію в найдрібніших деталях.
У проекті активну участь брали художники студії Disney, які раніше вже співпрацювали з музеєм при створенні анімаційної короткометражки Destino. Результатом спільної роботи став проект для віртуальної гарнітури Oculus Rift, за допомогою якого будь-який бажаючий зможе опинитися всередині знаменитого полотна.


Бажаючі побувати "всередині" картини Далі можуть відвідати музей у період з 23 січня по 12 червня цього року.
Згадана картина була написана Далі у 1935 році. Оригінальний "Анжелюс" був виконаний на замовлення американського художника Томаса Епплтона, який був зачарований картиною Джона Мілле - "Складальниці класів". Свою назву полотно отримало на честь перших слів молитви Angelus Domini, яка читається католиками три рази на день. Картина зображує селянина з дружиною на заході, які стоять, схиливши голови, і слухають церковний дзвін, що закликає до молитви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?