У Флоренції відкрили Музей Милосердя
Категорія
Культура
Дата публікації

У Флоренції відкрили Музей Милосердя

У Флоренції відкрили Музей Милосердя
Джерело:  Redattore Sociale

Музей Милосердя відкрили у Флоренції після реставрації, яка тривала два роки, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Redattore Sociale.


20 січня, у день милосердного покровителя столиці Тоскани Сана-Себастьяно, у Флоренції відкрили для відвідувачів музей Милосердя, в якому можна дізнатися про багатовікову історію Флоренції.


Виставкова площа музею складає понад 600 квадратних метрів та 14 залів. Серед експонатів - більше 80 рукописів, картини, фамільні герби, антикварні меблі, побутові предмети та артефакти знатних флорентійців, пожертвувані приватними особами. Серед відомих робіт у музеї - «Каяття Святого Джироламо» П'єтро Аннігоні, «Повернення блудного сина» Валентина де Булонь та хрест, створений Джамболон’ї.


Оновлений виставковий комплекс буде відкритий у понеділок та п'ятницю з 10:00 до 12:00 та з 15:00 до 17:00 і по суботах з 10:00 до 12:00 за адресою Пьяцца Дуомо, 20. Вхід вільний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?