США накрило сніговою бурею "Джонас"
Категорія
Світ
Дата публікації

США накрило сніговою бурею "Джонас"

США накрило сніговою бурею "Джонас"

На території США буйствує сніжна буря "Джонас", яку місцеві ЗМІ вже назвали "монстро-штормом". Через буревій з п'ятниці по неділю скасовано близько 8 тис авіарейсів, вже відбулося майже тисяча ДТП, загинуло 10 осіб, а у Вашингтоні обіцяють до метра опадів, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  УНІАН.

На шляху снігового циклону, за оцінками влади, виявилися 85 млн чоловік на східному узбережжі США. Епіцентр знаходиться в районі столичного регіону і сусідніх штатів Вірджинія, Пенсільванія і Меріленд.

Багатокілометрові пробки утворилися дорогах в штатах Арканзас, Кентуккі, Північна Кароліна і Теннессі.

Поліція штату Вірджинія повідомила про 989 ДТП і 793 автомобілях, що отримали в них пошкодження, станом на вечір п'ятниці.

У Вашингтоні заявили про "надзвичайне сніжне становище". За прогнозами метеорологічної служби США, випасти протягом вихідних у Вашингтоні в деяких місцях може до 1 м опадів. Влада міста вже поспішили повідомити про припинення роботи транспорту - автобусів і метрополітену - з вечора п'ятниці до ранку понеділка.

НП у зв'язку зі сніговою бурею оголошено в Джорджії, Меріленді, Пенсільванії, Теннессі, Кентуккі, Північній Кароліні, Нью-Джерсі, Нью-Йорку, Вірджинії і Західної Вірджинії.

У регіоні більше 130 000 людей залишаються без електроенергії.

Раніше  повідомлялося, що сніжна буря накривала схід Канади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?