У Запоріжжі агітують йти на контрактну військову службу (4 фото)
Категорія
Культура
Дата публікації

У Запоріжжі агітують йти на контрактну військову службу (4 фото)

Міністерство оборони України
У Запоріжжі агітують йти на контрактну військову службу (4 фото)

На брифінгу в Запоріжжі, військовий комісар розповів, що у військкоматах Запорізької області йде активний відбір на контрактну військову службу. Також він розповів, що 26 січня буде проведений "Ярмарок вакансій" з пропозиціями від військових комісарів, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Міноборони.


"Для військкоматів області визначено планове завдання з комплектування посад офіцерського, рядового та сержантського, старшинського складу військовослужбовцями військової служби за контрактом у I кварталі 2016 року в кількості 830 військовослужбовців", - підкреслив полковник Логвинов.


Вже 25 січня 2016 навчальні центри Сухопутних військ відправлять 40 кандидатів на контрактну службу для навчання за певними військово-обліковими спеціальностями.


"Для підвищення мотивації громадян на військову службу за контрактом в рази підвищено грошове забезпечення контрактників, збережені соціальні та правові гарантії для військовослужбовців та членів їх сімей" - зазначив полковник Михайло Логвинов.


На «Ярмарку вакансій», будуть відповідальні офіцери військкомату Запорізької області, комісари військкоматів міст і районів. Ними буде проведена рекламно-агітаційна робота, спрямована на те, щоб довести до потенційних кандидатів користь вакантних посад рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу військової служби за контрактом.


Раніше  повідомлялося, що за рахунок набору військових на контрактній основі, 7 хвиля мобілізації буде менше попередніх.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?