Фінляндія хоче заборонити пропуск на кордоні з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Фінляндія хоче заборонити пропуск на кордоні з РФ

Фінляндія хоче заборонити пропуск на кордоні з РФ
Джерело:  Еспресо

Тімо Сойні, - міністр закордонних справ у Фінляндії, - 22 січня відвідав Лапландію, де і виступив з пропозицією ввести на кордоні з РФ жорсткі заходи через величезну кількість російських біженців. На його думку, пора покінчити з незаконною міграцією росіян по Фінляндії, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Еспрессо.TV.


Він також уточнив, що закриття кордону, - тільки один із можливих заходів, що буде прийнятий в разі, якщо не вдасться домовитися з владою РФ про припинення незаконного в'їзду.


На даний момент МЗС, МВС і канцелярія Держради Фінляндії знаходяться в постійному контакті з владою РФ, намагаючись переговорами вирішити цю проблему.


За словами експертів, зростання числа біженців через кордон з РФ - свідчення того, що на території РФ діють організовані злочинні угруповання, торговці людьми і контрабандисти.



Раніше повідомлялося про те, що влада Фінляндії  відмовляє  більшості російських біженців, а також про те, що у Фінляндії  закриваються  притулки для біженців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?