Номінантка на Оскар звинуватила Голлівуд у сексизмі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Номінантка на Оскар звинуватила Голлівуд у сексизмі

Номінантка на Оскар звинуватила Голлівуд у сексизмі
Джерело:  Еспресо

Жюлі Дельпі, - французький режисер і актриса, - стверджує, що в Голлівуді простіше домогтися визнання навіть будучи афроамериканцем, ніж жінкою. Раніше дівчина була двічі номінована на Оскар за фільми "Перед заходом" і "Перед північчю", передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Еспрессо.TV.


На думку Жюлі, в голлівудському кінобізнесі, бути дівчиною, - найгірше що може трапитися з людиною.


Два роки тому актриса вже робила заяву про те, що в Голлівуді правлять білі чоловіки. Ця її заява тоді піддалася жорсткій критиці преси, на що вона відповіла, що просто ніхто не поважає феміністок.


Про це актриса заявила на кінофестивалі Sundance, на якому вона представляє нову стрічку режисера Тодда Солондза "Такса". Партнер актриси по цій картині Денні ДеВіто підтримав її і також висловив своє обурення тим, що жінки отримують в кінобізнесі менше чоловіків.


Раніше повідомлялося про те, що оголошений  список  номінантів на нагородження премією Оскар, а пізніше, - про те, що кількість номінантів може  збільшиться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?