Окупаційна влада Донбасу створює політичну систему і готується до виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

Окупаційна влада Донбасу створює політичну систему і готується до виборів

Окупаційна влада Донбасу створює політичну систему і готується до виборів

Угруповання окупаційних властей Луганської та Донецької областей, вирішили діяти у бік зведення нової політичної системи і проведення виборів з наміром узаконення їх проросійського уряду на території захоплених областей, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  УНІАН.

На території Луганської та Донецької республіки були створені дві проросійських партії: "Донецька республіка" і "Мир Луганщині", керовані Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким, відповідно.

Крім іншого, глава Антитерористичного центру СБУ розповів, що при прийомі практично на будь-яке робоче місце в окупованих областях необхідно добровільно-примусово вступити в одну з партій.

"При цьому для створення видимості демократії на випадок проведення місцевих виборів розширюється ряд фейкових і підконтрольних суспільно-політичних структур", - розповів в інтерв'ю глава АТЦ СБУ.

За словами Малікова, практично всіма політичними процесами на території Луганської та Донецької областей на сьогоднішній день управляють спецслужби РФ, фінансовані грошима Януковича, Захарченко та Клименко, раніше вкраденими з бюджету України.

Раніше  повідомлялося, що СБУ перекрила канал ввезення в Україну європейської зброї.

Також  публікувалася  інформація про те, що був затриманий співробітник ГМС, що допомагає громадянам РФ та Сирії безпідставно отримувати статус біженця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?