Інопланетяни вимерли і тому людство не може їх знайти
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Інопланетяни вимерли і тому людство не може їх знайти

Інопланетяни вимерли і тому людство не може їх знайти

Група вчених з Австралії заявила, що людство досі не виявило сліди інших цивілізацій бо ті швидко помирають через заледеніння екзопланет і впливу парникових газів. Для існування життя необхідно щоб істоти вміли управляти температурою і парниковими газами, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Дзеркало тижня.


Згідно з дослідженнями, мікроби нашої планети відіграли велику роль у формуванні клімату, порід і русі літосферних плит. Таким чином, наприклад, 2,3 млрд років тому фотосинтезуючі бактерії змогли повністю перебудувати атмосферу й океани Землі, наситивши їх киснем і викликавши найбільше в історії Землі заледеніння.


На думку дослідників, це означає, що виживання життя на інших планетах залежить не стільки від умов її зародження, скільки від здатності живих організмів навчитися керувати кліматом і геологією планет, на яких вони з'явилися.



Раніше  повідомлялося, що через 5 млн років на Землі зникнуть всі чоловіки.


Також  публікувалася  інформація про те, що наша планета пройшла через метеоритний потік Квадрантиди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?