Виявлений канал контрабанди цигарок до країн ЄС - ДПСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Виявлений канал контрабанди цигарок до країн ЄС - ДПСУ

ДПСУ
Виявлений канал контрабанди цигарок до країн ЄС - ДПСУ

Співробітниками ДПСУ був виявлений канал контрабанди тютюнових виробів до країн ЄС з Донецької області. Сигарети вивозилися з районів, підконтрольних ФСБ РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на прес-службу ДПСУ.
Контрабанду доставляли в підконтрольний українській стороні населений пункт на Донеччині, а потім переправляли в західні та південні регіони України. Звідти вже контрабанду переправляли до країн ЄС.
В результаті оперативних дій співробітники ГПУ і СБУ виявили близько 100 ящиків сигарет марок LM, МАС, NZ, Winston без акцизних марок. Виявлена силовиками в суботу партія (сигарет LM) була виготовлена ​​для збуту саме в Чехії. Для цього донецька фабрика спакувала сигарети в пачки, на яких написи були нанесені чеською мовою
"З осені 2015 року всі контрафактні фабрики на непідконтрольнійтериторії перейшли під "шефство" ФСБ Росії. Російське "КГБ" жорстко контролює, щоб прибуток від контрафактного виробництва сигарет прямував на фінансування незаконних збройних формувань", - зазначають у Держприкордонслужбі.
Нагадаємо, раніше співробітники СБУ спільно з прокуратурою вирахували в Києві злочинця, що займається ввезенням в Україну вогнепальної зброї та боєприпасів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?