Розкрито схему розкрадання грошей на відновлення Донецького регіону - СБУ
Категорія
Події
Дата публікації

Розкрито схему розкрадання грошей на відновлення Донецького регіону - СБУ

Розкрито схему розкрадання грошей на відновлення Донецького регіону - СБУ

Співробітниками СБУ розкрито два факти розкрадання бюджетних грошей, які виділялися на відновлення інфраструктури Донецької області, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на СБУ.
Установлено, що чиновники відділу освіти одного з міст у Красноармійському районі перерахували комерційній структурі майже 2 млн грн за будівництво котельні та опалювальних мереж для місцевої школи№. Згідно з угодою, бізнесмени мали здати об'єкти в експлуатацію до кінця минулого року. Правоохоронці під час перевірки встановили, що на сьогоднішній день роботи підприємцями не виконані.
У другому випадку місту Родинське, яке підпорядковується Красноармійській міськраді, було виділено більше одного мільйона гривень на капітальний ремонт покрівель будинків. Посадові особи комунального підприємства перерахували 420 тис. грн двом підрядним організаціям за виконані роботи.
Співробітники спецслужби ініціювали перевірку, в ході якої фахівці констатували невиконання затвердженого обсягу ремонтних робіт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?