Ремонтні роботи на ЛЕП на Донбасі затримали бойовики
Категорія
Політика
Дата публікації

Ремонтні роботи на ЛЕП на Донбасі затримали бойовики

Ремонтні роботи на ЛЕП на Донбасі затримали бойовики

Ще з грудня місяця бойовики не пропускали заявки для ремонту вздовж лінії зіткнення. Але зараз з'явився прогрес. Біля Майорська, Зайцевого і Горлівки роботи з відновлення ліній електропостачання значно просунулися. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на сторінку прес-центру АТО на Facebook.
При цьому наголошується, що з 19 грудня 2015 року по 15 січня 2016-го бойовики не давали можливості проводити будь-які роботи, оскільки не погоджували заявки для ремонту вздовж лінії зіткнення.
"Завдяки тому, що був забезпечений режим тиші, роботи здійснювалися в повному обсязі. Дефектація (виявленості несправностей - ред.) трьох високовольтних ЛЕП на цій ділянці проходить навіть з невеликим випередженням", - відзначає керівник групи контролю та координації відновлювальних робіт української сторони СЦКК полковник Євген Корж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?