Названий кращий фільм на думку гільдії продюсерів США
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названий кращий фільм на думку гільдії продюсерів США

Названий кращий фільм на думку гільдії продюсерів США

Престижна премія гільдії продюсерів США назвала своїх переможців. Кращим фільмом став "Гра на пониження", продюсерами якого стали Бред Пітт, Деде Гарднер і Джеремі Клеінер. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на ZN.UA.
"Гра на пониження" обійшла такі фільми, як "Марсіанин", "Легенда Х'ю Гласса", "Бруклін", "Шпигунський міст", "Божевільний Макс: Дорога люті" і "У центрі уваги".
Кращим мультфільмом продюсери визнали "Думками навиворіт", яка випередила "Доброго динозавра", "Аномалізу", "Міньйонів".
Кращим серіалом стала "Гра престолів".
Картина "Гра на пониження" розповідає про фінансову кризу на іпотечному ринку США в 2007-2008 роках. Стрічка також отримала п'ять номінацій на "Оскар" в категоріях "кращий фільм", "краща режисура", "кращий монтаж", "кращий адаптований сценарій" і "краща чоловіча роль".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?