Затримано 7 ймовірних терористів ІД
Категорія
Світ
Дата публікації

Затримано 7 ймовірних терористів ІД

Затримано 7 ймовірних терористів ІД
Джерело:  УНН

У Малайзії поліція затримала сімох осіб, які підозрюються у зв'язку з ІД і планували теракти. Про це заявив глава національної поліції Малайзії Халід Абу Бакар, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на УНН.
Серед предметів, які були вилучені у підозрюваних, були 30 видів куль, книги джихаду, прапори "Ісламської держави" і відео.
"Всі підозрювані є членами однієї і тієї ж (терористичної - ред.) групи, яка відповідає за планування терактів у стратегічних місцях по всій Малайзії", - повідомив Халід Абу Бакар.
Нагадаємо, Малайзія підвищила рівень безпеки в країні після терактів 14 січня в сусідній Індонезії. Більше 150 чоловік, підозрюваних у зв'язках з "Ісламською державою", були затримані в Малайзії за останні два роки, у тому числі деяким обвинуваченим було пред'явлено звинувачення у підготовці терактів у Куала-Лумпурі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?