Гороскоп на понеділок, 25 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на понеділок, 25 січня

Гороскоп на понеділок, 25 січня
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам зірки радять займатися рутиною і не намагатися якимось чином впливати на хід подій. Зокрема, сьогодні небажано форсувати зустрічі і діалоги. Не варто переживати, якщо хтось не виходить на зв'язок, зволікає з відповіддю, затягує вирішення. Паузу можна використовувати для перевірки своїх аргументів, зміцнення особистих позицій. Якщо викликає тривогу стан здоров'я, краще відкласти справи, а замість цього дозволити собі день відпочинку або зайнятися профілактикою можливих захворювань.


Водолій

Водоліям зірки не радять поспішати з самокритикою та зауваженнями на чужу адресу, а також із загальними висновками. У цей день багато представників знаку можуть потрапити під вплив емоцій, що спотворюють сприйняття подій в той чи інший бік. Вас чекає душевний підйом, якщо ви здобули перемогу в змаганні, впоралися з важким завданням без сторонньої допомоги. Поразка може привести до розпачу, прагнення реваншу, враженого самолюбства та інших неконструктивних почуттів, що заважають побачити ситуацію об'єктивно.


Козеріг

Козерогам не варто у всьому покладатися на емоції, довірятися враженням. Чим краще у вас настрій і вище бойовий настрій, тим більша ймовірність того, що ви зробите помилку у важливій справі. Бажано уникати починань, у тому числі фінансових: ви можете взяти на себе невластиву вам роль, від якої швидко втомитеся. Зірки також не радять вам форсувати події в любовних відносинах, особливо якщо вони на самому початку. Ця доба гарна для вільних занять, ігри, тренування потрібних якостей.


Стрілець

Стрільцям не завадить взяти додатковий вихідний, щоб гармонізувати емоційне тло і отримати додаткову порцію енергії. Сьогодні на вас чинить позитивну дію повітря свободи, сонячне світло, атмосфера творчості, наявність друзів і перспектив. Життєствердний настрій допоможе вам бачити гарне в спірних подіях, вірити в успіх власних ідей і колективних починань. Поспішне включення в рутинну роботу може виявитися безглуздим, а серйозний крок передчасним.


Скорпіон

Активність Скорпіонів сьогодні йде на спад. Працездатність і рівень досягнень залежатимуть від настрою, а він, у свою чергу, від результатів минулого уїк-енду. Вашими вчинками може керувати азарт переможця або бажання взяти реванш. У кожному разі варто обмежитися продовженням дій: інерція перешкодить вам різко змінити настрій, тактику і мету. Рекомендується відкласти до завтра нові ініціативи, а також планірки, присвячені детальній розробці програми на майбутнє.


Терези

Сьогодні Терези схильні дивитися на життя позитивно, а деякі його аспекти бачити виключно в райдужних тонах. Обстановка дозволяє відкласти рутинні клопоти або відповідальний крок, однак зірки нагадують, що необхідних контактів і дій вам все одно не уникнути. У зв'язку з цим, не варто старатися в розвагах, проводити час до пізньої ночі в галасливій компанії, за нудними заняттями. Небажано складати докладні плани, поки ви не володієте знанням деяких важливих деталей.


Діва

Дівам ця доба дає час, щоб відпочити, зібратися з духом, запастися позитивними емоціями. Отримане натхнення важливо не розгубити, не витратити марно на передчасні дії. Щоб внутрішній ентузіазм не «здетонував» завчасно, бажано скоротити коло спілкування, або свідомо йти від негативних, гнітючих вражень. Корисний контакт з дітьми, носіями життєствердного світогляду, творчими харизматичними особистостями, представниками оригінальних поглядів.


Лев

Цей день Левам доведеться використовувати для розминки, подолання зовнішньої або внутрішньої інерції. Аж до ночі вас може супроводжувати емоційний «шлейф», викликаний подіями попередніх діб. Особливості розкладу, настрою, особистого меню будуть обумовлені самопочуттям. Залежно від того, як ви провели вихідні, ви зможете або задіяти ще одну вдалу можливість, або впоратися з надмірною чутливістю, відігнати пораженські думки, відновити розтрачену енергію.


Рак

У Раків є вільний час, який можна використовувати на власний розсуд. Обставини дозволяють озирнутися в новій ситуації, підготуватися до поїздки, відповідальної зустрічі або іншого важливого заходу. Психологічна інерція може призвести до зациклення на одних і тих же враженнях, заважати перебудові на потрібний діловитий лад. Не найбільш вдалий день для активних пошуків, доленосних ініціатив. Небажані зайві витрати, за винятком тих, що вже були заплановані раніше.


Близнюки

У перший день нового тижня Близнюки внутрішньо готові до дій, але потрібні обставини можуть ще не скластися. Можливий тимчасовий інформаційний вакуум. Ситуацію краще прийняти як є, не намагаючись її змінити або штучно прискорити настання бажаних подій. Це день вільних занять, невимушеного спілкування. Відсутність зовнішньої динаміки буде компенсуватися позитивним емоційним фоном, творчою атмосферою, можливістю затримати свій погляд на найцікавіших, наразі, речах.


Тілець

Щоб почати використовувати на повну потужність хороші можливості, Тельцям доведеться почекати ще один день. У цю добу обставини не сприяють різкому розвороту в новому напрямку. Можливі дії за інерцією, що змушують продовжувати стару лінію поведінки, виступати в колишній ролі. На першому місці можуть залишатися сімейні, дитячі, побутові потреби. Рекомендується відкласти важливі ініціативи у діловому та особистому житті, дозувати фізичні та емоційні навантаження, уникати конфліктних ситуацій.


Овен

Настрій Овнів сьогодні багато в чому задано днем ​​вчорашнім. Якщо ви закінчили попередній календарний тиждень на позитивній ноті, то і початок наступного буде таким же. Якщо мали місце конфліктні ситуації та інші труднощі, не варто загострювати спірне питання і активно намагатися виправити становище, важливіше «охолонути» емоційно. У цей день не варто братися за нові справи, можна дозволити собі вільний графік, більш творчий погляд на рутинні процеси. Батьки можуть присвятити більше часу дітям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?