У Мережі з'явилися шпигунські знімки флагманського фаблета LG G5 (5 фото)
Категорія
Технології
Дата публікації

У Мережі з'явилися шпигунські знімки флагманського фаблета LG G5 (5 фото)

У Мережі з'явилися шпигунські знімки флагманського фаблета LG G5 (5 фото)
Джерело:  gagadget.com

У Мережі з'явилися шпигунські фотографії флагманського смартфона LG G5, анонс якого повинен відбутися в кінці лютого на виставці MWC 2016, пише gagadget.com.

У порівнянні з попередником в LG G5 змінилося розташування елементів управління - на тильній стороні металевого корпусу залишилася тільки кнопка живлення з вбудованим сканером відбитків пальців, а клавіша регулювання гучності перемістилася на бічну грань. Фотографії підтвердили інформацію про подвійні модулі основної камери з сенсорами на 16 і 8 мегапікселів. На нижньому торці міститься мікрофон, універсальний порт USB Type-C і отвори динаміка, а 3.5-мм аудіороз'єм, судячи з усього, переїхав наверх. Якщо вірити чуткам, нижня частина корпусу майбутнього флагмана буде знімною і дозволить підключати додаткові апаратні модулі. Віконце в чохлі може вказувати на наявність додаткового екрану.


З попередніх витоків ми знаємо, що LG G5 отримає QHD-екран з діагоналлю близько 5.6 дюйма, топовий процесор Snapdragon 820, 3 ГБ оперативної і від 32 ГБ вбудованої пам'яті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?