Змінити формат переговорів по Донбасу неможливо - Кучма
Категорія
Політика
Дата публікації

Змінити формат переговорів по Донбасу неможливо - Кучма

Змінити формат переговорів по Донбасу неможливо - Кучма
Джерело:  Сьогодні

Представник України у тристоронній контактній групі Леонід Кучма заявляє, що бойовики використовують обмін полоненими як фактор впливу на Україну, передає ONLINE.UA з посиланням на Сегодня.

"Останній раз ми двічі домовлялися про кількість, а потім вони (представники бойовиків, - Ред.) приїжджали, і знову все по-новому починалося. Для них затягування цього процесу - як ниточка впливу на Україну, яку вони бояться втратити", - сказав він.
Коли питання обміну полоненими востаннє обговорювалося в Мінську, то йшлося про список із 133 чоловік.
"Ми говоримо: ви скажіть хоча б, у вас ці люди є чи ні? Вони і цього не говорять. Думаю, там багатьох людей з нашого боку вже немає (в живих, - Ред.)", - сказав він.
Також Кучма зазначив, що змінити формат переговорів неможливо.
"А у Путіна ми запитали - він згоден? Ця проблема вже колись обговорювалася, і Путін категорично сказав: ми не бачимо в цьому форматі Росії. Ми не в змозі посадити за стіл всіх, від кого залежить і наша доля в тому числі. не можемо посадити за стіл учасників Будапештського меморандуму", - сказав він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?