Mercedes-AMG GT R потрапив в об'єктив фотошпигунів (5 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Mercedes-AMG GT R потрапив в об'єктив фотошпигунів (5 фото)

Mercedes-AMG GT R потрапив в об'єктив фотошпигунів (5 фото)
Джерело:  lastnews.com.ua

У Мережі з'явилися шпигунські знімки спорткара Mercedes-AMG GT R, який проходив зимові тести, крім того, з'явилося більше неофіційних відомостей про машину, пише lastnews.com.ua.
Новинка в деякому розумінні буде вважатися дорожньої інтерпретацією гоночної моделі Mercedes-AMG GT3, хоча тут більшою мірою мова про маркетинг, ніж про інженерну схожість. На цих машинах навіть мотори різні. Голова відділення Mercedes-AMG Тобіас Мерс вже натякав, що наступна «гаряча» версія GT повинна використовувати все ту ж «бітурбовісімку» 4.0, що і її молодші сестри, тільки потужність її буде піднята приблизно до 550 сил.


За попередньою інформацією, нова дорожня версія суперкара GT виявиться не тільки потужніше нинішніх, але й легше приблизно на 80 кг.

Таким чином, ця модель заповнить проміжок між модифікацією Mercedes-AMG GT S (510 к.с.) і виконанням Black Series (ніяк не менше 600 сил), яке вийде істотно пізніше. Ну а «запальничку» Mercedes-AMG GT-R ми чекаємо без камуфляжу вже на Женевському автошоу в березні нинішнього року, хоча офіційно компанія поки не підтверджує інформації про прем'єру. Якщо вона відбудеться в передвіщений термін, то на ринок автомобіль надійде в першому півріччі.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?